keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulun lapsia kaksin kappalein.

Meidän molemmat lapset ovat syntyneet juuri ennen joulua: poika syntyi neljä vuotta sitten 20. päivä ja tyttö kaksi vuotta sitten 17. päivä joulukuuta. Tyttöä odottaessani neuvolan terkkarilla oli hauskaa, kun hän kuuli, että lastemme lasketuissa ajoissa oli 6 päivää eroa. Totesi, että " olette sitten kalenterista oikein laskeneet, että tulee melkein sama syntymäpäivä molemmille lapsille". Jep, juuri niinhän ne lapset tulee. Päätetään kalenterista vaan sopiva päivä ja laitetaan tilaus menemään. Ei nyt sentään. Ihan sen suurempia suunnitelematta lapsille nyt vain tuli melkein sama syntymäpäivä.:) Kauheita vanhempia olemme, kun ei riittänyt, että synttärit on ihan lähellä joulua, niin pitää vielä viettää ne samaan aikaan sisaruksen kanssa! Tuleekohan tästä nyt joku trauma sitten lapsille? Se jää nähtäväksi.:)

Jokatapauksessa olemme vielä viettäneet lapsilla yhteiset synttärit. Kaverit on vielä samat molemmilla ja äiti on vähän väsynyt uudesta työntäyteisestä arjesta, niin saivat tänäkin vuonna tyytyä nyt yhteisiin kekkereihin. Ja mukavat kekkerit olivatkin.:) Ei niin mukavista kekkereistä voi tulla mitään traumaa, eihän?!;)

On nuo pienokaiset vaan niin ihania pakkauksia!<3 Minkähänlainen sitä olisikaan ilman heitä?! Olen enemmän kuin kiitollinen heistä molemmista...omista joulun lapsistani.<3







1 kommentti: