lauantai 3. maaliskuuta 2012

Ihania juttuja.

Moi pitkästä aikaa!:)

Olisi tosi paljon kivoja juttuja, joista haluaisin tänne kirjottaa. Mutta aloitanpas tästä: Lähellä Deli Kauniaisissa.
Olin koulutuksessa tässä jokin aika sitten ja haimme vähän eväitä tästä kahvilasta. Kahvila valloitti minut heti rennolla ja kotoisalla tunnelmallaan! Puhumattakaan IHANISTA leivonnaisista ja tuoreista leivistä ja ja ja...<3 Miksei täällä meillä ole samanlaista kahvilaa?! Pitäisi varmaan perustaa itse. Eikös niitä fysioterapeutin koulutuksella voi ihan hyvin perustaa? Noita kahviloita siis.;)
No ehkä ei kuitenkaan, mutta tämän tyyppinen paikka olisi aivan ihanteellinen, ihan sama kenen, mutta erityisesti lapsiperheen näkökulmasta. Hyvä ja monipuolinen lounas, viihtyisä (lue: ei liian hieno) ympäristö, jossa ei tarvitse panikoida vaikka lapsi kaataisi maitolasin lattialle, mukava henkilökunta ja mahdollisuus ostaa tuotteita kotiin saisivat ainakin minut lähtemään tällaiseen paikkaan täällä meilläkin päin. Ja mikä parasta: kahvila suosii luomu- ja lähiruokaa ja heiltä on mahdollista tilata ruokakassi, joka sisältää päivällistarvikkeet resepteineen neljälle henkilölle. Aika kätevää minusta!:) Käykää ihmeessä katsomassa kahvilan nettisivut, jos kiinnostuit: http://www.lahelladeli.fi/.

1 kommentti:

  1. Noita ruokakassipaikkoja on tullut eri puolille, todella mainio idea ja helpottamassa kiireistä lapsiperheen arkea - ja miksei vanhemmankin perheen.

    VastaaPoista